. sastoji se od:
   - kombinacije jedne ili dvije konvekcijske peci TERMOVEN
   - jedne ili više modularne peći EMT
   - fermentacijske komore ili postolja na kotačima
   - aspiracijske ili kondenzacijske nape


Konvekcijska peć TAGLIAVINI Termoven
. konvekcijska peć za  teže uvjete rada (dugotrajni besprekidni rad)
. za 5 ili 10 limova 40x 60 ili 46x66 cm
. čvrsta Inox konstrukcija za radne temperature iznad 220 C
. aspiracijska ili kondenzacijska napa
. lijeve ili desna vrata
. automatska kontrola razvijača pare
. glavni ventilator sa 5 brzina rada
. elektronsko upravljanje svim funkcijama rada SMART control panel)
. spremanje do 10 programa pečenja
. priključna snaga peći: 6 ili 12 kW/ 380 V
. masa peći: 195 ili 250 kg

Fermentacijska komora
. potpuno automatsko upravljanje fermentacijskom komorom
. mogućnost pohrane do 9 programa rada
. fermentacijska komora izrađena od Inox-a 
. staklena vrata
. unutarnje osvjetljenje fermentacijske komore
. priključna snaga komore: 1,5 kW/ 230 V
. masa komore 69 kg

Modularna električna etažna peć TAGLIAVINI EMT
. modularna peć za pečenja svih vrsta kruha, kolača ili pizze
. velik broj model, veličina i visina svake pojedine pećnice
. moduli za 2 lima 40 x 60 cm, pa do 6 limova 46 x 76 cm
. svaki modul radi kao posebna pećnica 
. mogućnost montaže do 4 modula jedan na drugi na postolju ili 2 modula sa komorom ispod
. svaki modul može biti opremljen razvijačem pare
. moduli opremljeni prihvatom za aparat za ubacivanje tijesta
. opcija ugradnje polica za limove na izvlačenje
. elektronska kontrola rada modula, panel PROSET
. mogućnost pohrane do 100 programa
. površine pečenja od 0,55 m2 do 2,27 m2
. niska potrošnja energije