Želite li osjetiti razliku? Sa ESMACH-om možete! 

Zahvaljujući Esmach-ovoj tehnologiji i njegovom vještom timu stručnjaka možete promijeniti način Vašega poslovanja na bolje. Vaši će kupci primijetiti razliku i vidjeti da ja Vaš fokus na njima.

Manje od 3 m2 treba Vam za proizvodnju uvijek svježih proizvoda, cijeli dan. Počevši već od 2 m2, ESMACH LAB Smart Vam dopušta da zadivite Vaše kupce svježim i zdravim pečenim proizvodima, proizvedenim iz kiseloga tijesta. 

Sa ESAMCH LAB Smart možete:

  • odbaciti zamrznute proizvode i kruh pun konzervansa.
  • pripremati kruh, pizzu, fokaccia-u i ostale proizvode iz kiseloga tijesta, cijeli dan na brz i siguran način, doručak, ručak, večera i ostala predjela na svjež, zdrav, pametan način
  • omogučiti Vašim kupcima da počinju i završavaju svoj dan na pozitivan način i sačuvaju pozitivne utiske o Vašem hotelu, baru ili restoranu, da bi se vratili ili ostavili pozitivan komentar

ESMACH LAB Smart je je rođen iz ideja da je kvaliteta života važna i da je autentičnost proizvoda koje nudimo kupcu ključna za uspjeh našega posla. 
Zbog toga počevši od 2m2 ESMACH LAB Smart Vam omogučava cjelodnevnu proizvodnju kruha, pizza, kolača i svih ostalih proizvoda od kiseloga tijesta, bez štetnih kemikalija. Sve je to moguče u malom prostoru i uz malo početno ulaganje.