Esmach Paneotrad EVO

Jedinstveni patentirani proces za dijeljenje i oblikovanje kruha Jednostavan, učinkovit  uređaj nudi razne mogučnosti obrade tijesta, ne samo kao razne oblike produkata nego i razne vrste proizvodnoga procesa. Konceptualno revolucionarno.

Iako je Paneotrad® izvorno razvijen za proizvodnju tradicionalnoga kruha, danas se sve češće koristi za proizvodnju kruha sa velikim rupama.
Uz pomoč sustava koji može automatski vrlo precizno podestit pritisak ovisno o gustoći i tvrdoči tijesta, stvara se tradicionalni „ručno“ rađeni proizvod.

Zahvaljujući posebnom inovativnom sistemu fiksiranje kalupa, na modelu Paneotrad EVO možete promijeniti oblik i model rezanja za manje od 30 sekundi.
Paneotrad® trenutno nudi više od 60 raznih oblika kruha (uz jednostruko ili dvostruko rezanje), a mogučnosti i broj novih modela rezanja se povečavaju stalno u skladu sa zahtjevima i potrebama pekara.
 

Pregled opreme