Esmach Lab 4

Što je EsmachLab 4?

On je originalan, jednostavan i briljantan. On je INOVATIVAN!
Budućnost izrade kruha za pekare, pizzerije, slastičarne, restorane.

EsmachLab 4  je dinamičan multifunkcionalan sustav kojeg može koristiti svatko, čak i oni koji nisu nikada imali doticaj sa izradom pizza i kruha. EsmachLab ujedinjuje korijene i budućnost, revolucionalizira stari svijet pekarstva, pojednostavljuje proces proizvodnje dok istovremeno zadržava kvalitetu, sa tekućim kvascem i izvornim brašnom.

EsmachLab 4  je samoodrživ, jer radi samo ono što trebate i kada trebate. Izrada tijesta je moguća tijekom dana, a tijesto je spremno za pečenje trenutak prije prodaje proizvoda. Na ovaj način kupcima nudite vrhunsku kvalitetu, poštujući tradicionalni način proizvodnje, a otpad je reduciran na minimum.

Dnevno pekarstvo
Tko kaže da pekari moraju raditi noću?
Sukladno vremenu i mogućnosti da živimo svoj život najbolje moguće čak i stari poslovi poput pekarstva mjenjanju svoj način rada, istovremeno zadržavajući svoje korijene zanata i autentičnosti.

EscmahLab mijenja pekarstvo pretvarajući ga u dnevni posao.

Što trebate:
- generator tekućeg kvasca
- spiralnu mjesilicu
- komoru za kontroliranu/odgođenu fermentaciju
- Paneotrad djelilicu tijesta
- peć

Potrebno je manje vremena, manje radne snage i manje znanja.

Sa EsmachLab-om možete dnevno proizvesti do 400 kilograma pekarskih proizvoda, u kratkom vremenu i u samo 35-40m2 radnoga prostora.
Jutro, posljepodne, zalogaj, aperitiv i večera, pripremite svoje proizvode u bilo koje doba dana. Nemojte stati kod kruha, izradite raznolike proizvode, baguette, male focaccie, ciabatte, croissante, pizze, proizvode koji su slatki ili slani, sa ili bez punjenja. Kruh koji radite je dobar, ima jedinstven okus, nije zamrznut i ne sadrži kemikalije i konzervanse. Također je zdrav, lagan za probavu i proizveden prirodno. Najvažnije od svega proizveden je prirodnim kvascem.


Izumiti posao je bolje nego tražiti posao.

Zahvaljujući Esmach-u svoje ideje možete pretvoriti u posao. Postati dnevni pekar je prilika i izbor koji može promjeniti Vašu budućnost. Sve što trebate da bi pokrenuli svoj posao je mali prostor i osnovna investicija. Kvalitetni proizvodi poput focaccia, kruha, pizza, sve prirodno fermentirano, postaju stvarnost.

Sa Esmach Lab om možete postati dio mreže profesionalaca, stručnih zanatlija.
Zaboravite aditive, kemikalije i smrznute proizvode. Umjesto toga prigrlite  kvalitetno brašno i prirodni kvasac u svoju pekaru. Budući uspjeh se hrani inovacijama i strašću, ali nikad neće zaboraviti obiteljsku aromu, okus i kvalitetu proizvoda prošlih vremena.

Investirajte u svoju tvrtku, vjerujte u stabilnu međunarodnu grupaciju koja radi na globalnom tržištu dajući punu podršku lokalnim tržištima. Veliki izazov, proživimo ga zajedno. Mi smo ovdje kada nas trebate. Kontaktirajte nas, biti će nam zadovoljstvo.